Gyógyítás a gondolatok erejével

A parapszichológus a test-lélek-szellem együttműködését hozza helyre
A betegségnek oka van, állítja Zsemlye Csaba parapszichológus, aki szerint, ha már ezt a gondolatot kijelentjük, akkor feltehetjük azt a kérdést is: mitől, miként betegszünk meg. Egyik páciense harminc éve küzd súlyos gerincproblémával. Mióta Csabához jár kezelésre, tartása sokat javult, fájdalmai jelentősen enyhültek.

– Testünkben minden az agyunk irányítása alatt áll. Ha ebben a létfontosságú rendszerben valahol zavar keletkezik, az mindig kihat arra a szervre, melynek működtetéséért felel. A betegségek kialakulását így lehet képletesen leírni, és ez igaz erre az esetre is – mondja Zsemlye Csaba. – Ebből az is következik, hogy „fejben” kell rendbe tenni a dolgokat.

Parapszichológus lévén rendelkezem olyan képességekkel, melyek segítségével kapcsolatot tudok teremteni a páciens testi és szellemi energiáival. Olyan rezgéseket, energiákat tudok átadni, melyek normális működtetésre késztetik az agy érintett területeit és az általa irányított szerveket. Úgy vélem, egyfajta közvetítő szerep hárul rám a gyógyításban, mely a gondolatok erején, az energiák koncentrálásán nyugszik.

– Jómagam is éreztem a kezelések alatt ezt az energiát, mellyel ellazultak izmaim – vette át a szót a páciens. – Serdülő koromban iskolai vizsgálaton szűrték ki, hogy súlyos gerincferdülésem van. Mivel sportoltam, nem törődtem vele, és állapotom folyamatosan romlott. Rendszeresen járnom kellett az ortopédiára, gyógytornára, és Budakeszin is voltam egy rehabilitációs intézetben.

Ahogy idősödtem, panaszaim úgy sűrűsödtek. Már orvoshoz sem mentem el, mindenféle alternatív gyógymóddal próbálkoztam. Ekkor ajánlotta egy ismerősöm Csabát. Elmentem hozzá. Közölte, hogy nem a nyakammal van a probléma, hanem a gerincemmel. Amíg görbe, a fájdalmak is megmaradnak. Tehát ő ki fogja egyenesíteni a gerincemet. Kicsit meglepődtem a kijelentésétől. Mivel már harminc éve szenvedek a panaszoktól és az orvosok sem tudtak segíteni, gondoltam: mit veszíthetek, próbáljuk meg. És bekövetkezett a ˝csoda˝, a javulás, mely előtt mindenki értetlenül áll. Enyhültek fájdalmaim, vállaim egyenesbe kerültek, tartásom teljesen megváltozott, nem állok görbén… Azt gondolom, hogy hitem a gyógyulásban és bizalmam Csabában is közrejátszott e jelentős javulásban. Gerincemről, minden kezelés után a családom fotót készített, így dokumentálva a változást. Hamarosan röntgenre megyek, hogy egy ilyen felvétellel is alátámasszuk a gyógyulást!

– Ahogy említettem már, agyunk testünk fő irányítója. Az irányítás hiánya jól érzékelhető kómás állapotokban, amikor a szervek működnek, ellenben, a személyiségért felelős területet nem képes aktiválni az agy. Egy négyéves kislányhoz hívtak minap, aki egy félresikerült műtét következtében mély kómában fekszik.

Újra élesztették, és géppel lélegeztetik. Amit teszek ilyenkor, és amely technikával dolgozom, azt leginkább egy számítógép újra installálásához hasonlítanám.  Képes vagyok újra beindítani a rendszert azáltal, hogy kapcsolatot tudok létesíteni a páciens agyával, a neuronok szintjén tárolt információkkal. Így el tudok jutni a probléma gyökeréhez, amit rezgések küldésével meg tudok változtatni. A gondolatok, az energiák pozitívvá válnak, innen már csak egy lépés, hogy a testben beinduljon a gyógyulási folyamat – hangsúlyozta Zsemlye Csaba.

Cím: 8900 Zalaegerszeg Ady Endre út 31. I.emelet
Tel: +36 20 925 8304
E-mail:info@zsemlyecsaba.hu