A daganatos megbetegedésekből is van kiút!

Mindenkit letaglóz egy hirtelen jött súlyos betegség, de a gyógyulásba vetett reményt sohasem szabad feladni. A rossz hír először sokkot okoz, de soha nem adhatjuk fel, hinnünk kell abban, hogy legyőzzük a betegséget. A gyógyulás, a gyógyítás képessége ugyanis bennünk van, csak hasznunkra kell fordítani. Zsemlye Csaba parapszichológus lelki-szellemi szintű gyógyítással képes ezt az adottságot felerősíteni, a szervezet öngyógyító folyamatait beindítani. Két, daganatos betegséggel diagnosztizált beteg mondja el történetét arról, miként léptek a gyógyulás útjára a parapszichológus segítségével.

– Tavaly júliusban hasi nyirokcsomó daganatot fedeztek fel bennem, ami nem volt műthető, mert a hasi aortán helyezkedett el – meséli Tibor. – Kiírtak kemoterápiára, amit igen rosszul viseltem, így a második után, ami szeptemberben volt, lemondtam a kezelést. Nemtetszéssel fogadták. Időközben hallottam Csabáról, akit már az első kezelés után felkerestem. Egy magán onkológusnál is jártam, aki kijelentette: túladagolták a szert. Az orvos később CT-vizsgálatra küldött. Ez novemberben történt meg, az eredmény negatív lett, a daganat felszívódott. Sem ő, sem a kezelőorvosom nem lepődött meg ezen, a kemoterápiának tudták be a javulást. Csabához úgy jöttem: „minden mindegy”, de segítségével hamarosan feléledt bennem az életakarás ösztöne, az „igenis, meg akarok gyógyulni” érzése. Bármely hihetetlen is, a kezelések alatt éreztem, hogy megmozdul a daganat

– A páciens felfekszik az ágyra, és míg pihen, én kapcsolatot teremtek a tudatalattijával, hogy gyógyító információkat, energiákat adjak át testének és elméjének – magyarázza az elhangzottakra Zsemlye Csaba. – Van aki, közreműködik benne, míg mások csak hagyják. Az egész folyamat belül történik, és belülről jön az a késztetés is, ami a beteget életmódja, felfogása, gondolkodása megváltoztatására inspirálja.

– Én is éreztem, hogy megmozdulnak a daganatok – vette át a szót Mónika. – Tavaly júliusban műtöttek, kivették a petefészkeket, de több szervről nem tudták eltávolítani a daganatokat. Kiírták a kemoterápiát, de mondták, hogy ez sem fog minden daganatot elmulasztani. Augusztus végén jöttem először Csabához, nagyon legyengült állapotban, nem is tudott energiát átadni. Időközben elkezdődött a kemoterápiás kezelés, amit Csaba is javasolt. A negyedik után kikönyörögtem egy MR-vizsgálatot november végén, ami teljesen negatív lett, az összes daganat eltűnt! Az orvosok nem csodálkoztak (számomra azonban a csodát jelentette!), az eredetileg hat kemot még megtoldották három kezeléssel. Most vagyok túl a nyolcadikon. Szerencsés vagyok, hogy engem nem viselt meg annyira. A kezdettől fogva úgy gondolkodtam, hogy végig tudom csinálni ezt az egészet, talán ezért is tett még magabiztosabbá a küzdelem. Valóban sok múlik a pozitív gondolkodáson és a támogató családtagokon. 

– A daganatos elváltozások hátterében nagyobbrészt lelki eredetű problémák állnak. Ahogy elkezdődik a gyógyítás, úgy jön elő az addig hátraszorított ”én”, tör fel az akarat, a magabiztosság és a céltudatosság. Ugyanakkor az elfogadást is meg kell tanulni dolgainkkal, életünkkel szemben (nem lehet minden a kedvünkre), mert akkor képesek leszünk a teljes gyógyulásra – hangsúlyozta végül Zsemlye Csaba.

Cím: 8900 Zalaegerszeg Ady Endre út 31. I.emelet
Tel: +36 20 925 8304
E-mail:info@zsemlyecsaba.hu