TashOm Meditáció

TashOm Meditáció

Karma Tashi Dordzse - Zsemlye Csaba
Mantra-energetikai & Tibeti intuitív Dordzse

  -- Tibeti & Indian intuitív énekek --

Az ősi kultúrákban az emberek még tudatában voltak annak, hogy a létezésük nem pusztán testi mivoltukban teljes. Ismerték, alkalmazták azokat a törvényszerűségeket, melyek a modern ember életében idővel elenyésztek.

A test a lélek és a szellem harmonikus egyensúlya a kulcs a teljes élethez. Felismerték,hogy a testi egészség nem létezhet a szellem és a lélek harmóniája ,belső bölcsességük útmutatása nélkül.

A több ezer éves gyógyító  tibeti énekes mantrák, vagy a Cherokee indiánok tradicionális jellegzetes énekei, mind erre voltak hivatottak.

Az ősi énekek,  a hangszerek keltette hangok rezgésként terjednek tovább. Ezek az irányított rezgések gyógyítóan  hatnak lényünk finomabb szintjére, kommunikálnak minden egyes sejtünkkel. Utat törnek a bennük rejlő elfojtott energiáknak, egyensúlyt teremtenek.

Zenei előadásaimon e két kultúra zenei világát szólaltatom meg. Ének, tradicionális hangszerek, akusztikus hangzásokkal. Az élmény  egyeseknek lehet pihentető, másoknak pozitív vagy éppen negatív érzelmeket felszabadító. Gondolatokat ébreszthet, felismerésre sarkallhat...

Légy részese és tapasztalj..

Gyógyulj s, éld meg a változást..

…Ha meg akarod változtatni a világot…

,,Ha meg akarod változtatni a világot, először próbálj valamit jobbá tenni, megváltoztatni magadon. Ez segít megváltoztatni a családodat, a barátaidat, aztán így kell folytatni egyre nagyobb és nagyobb körben. (Tendzin Gjaco, a XIV. dalai láma)

Cím: 8900 Zalaegerszeg Ady Endre út 31. I.emelet
Tel: +36 20 925 8304
E-mail:info@zalaigyogyito.hu